Medlem t.o.m: {{ currentMember.expires_on | date:'d MMM yyyy' }}   {{ currentMember.voucher_credits }} klipp kvar Skaffa klippkort och medlemsskap
Fyll på klipp
Logga ut

Bra att veta inför ditt yogabesök

Drick, drick, drick

Vatten är nyckeln till god hälsa. Fyll gärna på din vätskereservoar innan du kommer och ha gärna vatten tillgängligt under yogaklassen.

Klädsel

Klä dig bekvämt men helst inte i för löst sittande kläder som kan vara i vägen. Yoga praktiserar vi barfota.

Entrén

Altromondo är italienska för ”En annan värld”. Det är känslan som infinner sig så snart du klivit över tröskeln in till vår studio på Grev Turegatan 18, en oas mitt i stan.

Receptionen

Hos oss får du alltid ett personligt och varmt mottagande. Vi tar hand om dig och du får svar på alla dina frågor. I samband med din klass är du välkommen att njuta av en kopp té, kaffe eller ett glas vatten. I butiken finns bars, snacks och dryck till försäljning.

Checka in i tid

Kom gärna i god tid innan klassen så du hinner varva ner. Om det är ditt första besök tala om det i receptionen så tar vi hand om dig lite extra väl.

Omklädning

Du byter om i våra vackra och fräscha omklädningsrum. Där finns låsbara förvaringsskåp, hårprodukter, duschkräm, hårtork, plattång – du behöver varken ta med hänglås eller egen handduk. Och kanske det bästa av allt: Efter duschen kan du koppla av en stund i bastun.

Studion

En av orsakerna till att så många uppskattar att yoga hos oss är våra vackra lokaler. Estetiskt och noggrant utvald inredning med varma rogivande färger gör att du känner dig omhuldad, välkommen och ger känslan av en lyxig spa-anläggning. Våra uppvärmda golv är en njutning för både kropp och själ. I salen finns yogamattor, klossar, bolster, filtar, bälten och ögonkuddar – allt att tillgå utan extra kostnad.

Allergier

I lokalen kan rökelse och användning av eteriska oljor förekomma. Vid allergi vänligen meddela oss så gör vi allt vi kan för att undvika användande av dessa under ditt besök. Under vissa klasser händer det att hundvalpen Jackie eller chiuauan Nova vistas i receptionen.

Instruktörerna

Vi är stolta över att vi har lyckats samla några av Sveriges bästa yogalärare under ett och samma tak. Alla med ett seriöst och samtidigt avslappnat förhållningssätt till yogan som ett verktyg att berika vardagslivet. Prova dig fram för att hitta läraren som passar just dig.

Boutique

Här erbjuds ett noggrant utvalt sortiment av dryck, yogakläder, yogamattor, yogatillbehör som bolster och ögonkuddar, väldoftande och välgörande oljor, krämer, lotions, dofter och ljus att ta med sig hem eller ge bort i present.

Yogan

Nivån bestämmer du själv. Det finns klasser för alla. Är du nybörjare rekommenderar vi vår grundkurs, Hatha Basic, Hatha / pranayama eller yinyoga. Självklart hjälper vi dig att hitta det som passar just dig. Det är viktigt att komma ihåg att du aldrig behöver jämföra dig med någon annan. Din yogapraktik är din och du utvecklar dig i din egen takt utan krav.

Vattenflaskor

Entrén

Receptionen

Låsbart skåp

Omklädningsrum

Shoppen