Medlem t.o.m: {{ currentMember.expires_on | date:'d MMM yyyy' }}   {{ currentMember.voucher_credits }} klipp kvar Skaffa klippkort och medlemsskap
Fyll på klipp
Logga ut

Bra att veta inför ditt yogabesök

Altromondo-18-web

Drick, drick, drick

Vatten är nyckeln till god hälsa. Fyll gärna på din vätskereservoar innan du kommer och ha gärna vatten tillgängligt under yogaklassen.

Dress code

Klä dig bekvämt men helst inte i löst sittande kläder som bara kommer vara i vägen. Yoga gör man dessutom barfota.

Entrén

Altromondo är italienska för ”En annan värld”. Det är känslan som infinner sig så snart du klivit över tröskeln in till vår studio på Grev Turegatan 18, en oas mitt i stan.

Receptionen

Hos oss får du alltid ett personligt och varmt mottagande. Vi tar hand om dig och du får svar på alla dina frågor. Våra uppvärmda golv är en njutning för både kropp och själ.

Checka in i tid

Kom gärna i god tid innan klassen så du hinner varva ner. Om det är ditt första besök tala om det i receptionen så tar vi hand om dig lite extra väl.

Omklädning

Du byter om i våra vackra och fräscha omklädningsrum. Där finns låsbara förvaringsskåp, schampo, duschkräm, hårtork och du behöver inte ens ta med egen handduk. Vill du får du låna badrock. Och det bästa av allt. Efter duschen kan du koppla av en stund i bastun.

Studion

En av orsakerna till att så många uppskattar att yoga hos oss är våra vackra lokaler. Estetiskt och noggrant utvald inredning med varma rogivande färger gör att du känner dig omhuldad, välkommen och ger känslan av en lyxig spa-anläggning.

Instruktörerna

Vi är stolta över att vi har lyckats samla några av Sveriges bästa yogalärare under ett och samma tak. Alla med ett seriöst och samtidigt avslappnat förhållningssätt till yogan som ett verktyg att berika vardagslivet.

Shoppen

Här erbjuds ett noggrant utvalt sortiment av juicer, yogakläder, snygga accessoarer, väldoftande och välgörande oljor, krämer, lotions, dofter och ljus att ta med sig hem eller ge bort i present.

Yogan

Nivån bestämmer du själv. Det finns klasser för alla. Är du nybörjare rekommenderar vi att börja med en grundkurs. Självklart hjälper vi dig att hitta det som passar just dig. Det är viktigt att komma ihåg att man aldrig behöver jämföra sig med någon annan. Din yogapraktik är din och du utvecklar dig i din egen takt utan krav.

Vattenflaskor

Entrén

Receptionen

Låsbart skåp

Omklädningsrum

Shoppen