Bra att veta inför ditt yogabesök

 

Information med anledning av nya allmänna råd i region Stockholm gällande Covid-19

På Altromondo följer vi löpande folkhälsomyndighetens restriktioner gällande vår verksamhet och Covid-19. Med anledning av de nya allmänna råd för region Stockholm som presenterades den 29 oktober har Altromondo beslutat att vidta ytterligare åtgärder. Vi på Altromondo ser allvarligt på smittspridning och vill göra allt vi kan för att bromsa smittan.

 

Altromondo är fortsatt öppet men inför fler åtgärder:

 • Vi minskar från den 29 oktober ytterligare ner antal besökare per klass.
 • Vi ber samtliga besökare att tvätta och sprita händerna innan och efter klass.
 • Kom gärna färdigt ombytt och undvik att använda våra omklädningsrum i bästa möjliga mån.
 • Våra lärare undervisar endast från sin egen matta och göra inga assisteringar.
 • Vi desinficerar våra mattor och annan utrustning mellan varje klass
 • Vi använder endast papper för handtork på toaletter.
 • Vi torkar även regelbundet av ytor, dörrhandtag, toaletter och pentry med ytdesinficering.
 • Vi förbehåller oss rätten att neka personer som kommer med förkylningssymptom till en klass.

 

Vi fortsätter också med tidigare insatta åtgärder

 • Golvmarkeringar och färdigt utplacerade mattor i våra shalas.
 • Handsprit och städning.
 • Vi har ställt ut handsprit överallt där våra gäster kan tänkas behöva, eller vilja använda det.
 • Vi har dessutom ökat städfrekvensen för att säkerställa en ren miljö att vistas i.
 • Vi har reducerat antalet klasser på schemat.
 • För dig som väljer att inte besöka vår studio just nu, erbjuder vi även online live streaming yoga (gratis för hel och halvårsmedlemmar. )

 

För dig som vill veta när det är färre elever per klass hos oss får du gärna maila oss på info@altromondoyoga.com eller lidingo@altromondoyoga.com

 

Drick

Vatten är nyckeln till god hälsa. Fyll gärna på din vätskereservoar innan du kommer och drick mycket efter.

Klädsel

Klä dig bekvämt men helst inte i för löst sittande kläder som kan vara i vägen. På studion gäller klädkod med både underdel och överdel. Yoga praktiserar vi barfota.

Entrén

Altromondo är italienska för ”En annan värld”. Det är den känslan som infinner sig så snart du klivit över tröskeln in till vår studio på Grev Turegatan 18, en oas mitt i stan. Om du har med din mobil sätt den på tyst läge eller flygplansläge även om du lägger in den i skåpet då det stör andra och vår personal om det ringer under klassen.

Receptionen

Hos oss får du alltid ett personligt och varmt mottagande. Vi tar hand om dig och du får svar på alla dina frågor. I samband med din klass är du välkommen att njuta av en kopp té. I butiken finns bars, snacks och dryck till försäljning.

Checka in i tid

Kom gärna i god tid innan klassen så du hinner varva ner. Om det är ditt första besök tala om det i receptionen så tar vi hand om dig lite extra väl.

Omklädning

Du byter om i våra vackra och fräscha omklädningsrum. Där finns låsbara förvaringsskåp, hårprodukter, duschkräm, hårtork, plattång – du behöver varken ta med hänglås. Handduk ingår för dig som är halv- eller helårssmedlem. För övriga kan handduk hyras för 35,-  Och kanske det bästa av allt: Efter duschen kan du koppla av en stund i bastun.

Studion

En av anledningarna till att så många uppskattar att yoga hos oss är våra vackra lokaler. Estetiskt och noggrant utvald inredning med varma rogivande färger gör att du känner dig omhuldad, välkommen och ger känslan av en lyxig spa-anläggning. Våra uppvärmda golv är en njutning för både kropp och själ. I salen finns yogamattor, klossar, bolster, filtar, bälten och ögonkuddar – allt att tillgå utan extra kostnad.

Allergier

I lokalen kan rökelse och användning av eteriska oljor förekomma. Vid allergi vänligen meddela oss så gör vi allt vi kan för att undvika användande av dessa under ditt besök. Under vissa klasser händer det att Jack Russeln Jackie eller Chiuauan Nova vistas i receptionen.

Yogalärarna

Vi är stolta över att vi har samlat några av Sveriges bästa yogalärare under ett och samma tak. Alla med ett seriöst och samtidigt avslappnat förhållningssätt till yogan som ett verktyg att berika vardagslivet. Prova dig fram för att hitta den lärare som passar just dig.

Butik

Här erbjuds ett noggrant utvalt sortiment av snacks, yogakläder, yogamattor, yogatillbehör som bolster och ögonkuddar, väldoftande och välgörande oljor, krämer, lotions, dofter och ljus att ta med sig hem eller ge bort i present.

Yogan

Nivån bestämmer du själv. Det finns klasser för alla. Är du nybörjare rekommenderar vi vår grundkurs, Hatha, Pranayama eller Yin yoga. Självklart hjälper vi dig att hitta det som passar just dig. Det är viktigt att komma ihåg att du aldrig behöver jämföra dig med någon annan. Din yogapraktik är din och du utvecklar dig i din egen takt utan krav.

Vattenflaskor

Entrén

Receptionen

Låsbart skåp

Omklädningsrum

Shoppen