Kom hem till dig själv – En kväll i medveten närvaro

Kom hem till dig själv  

Livet består av uppgångar och nedgångar, och ibland känns vägen fram väl svår och krokig, kanske till och med avstängd. Oavsett var i livet du befinner dig kan du öva dig i att hantera motgångar, förändringar och utmaningar på ett sätt som är hjälpsamt för dig. Ett sådant sätt är genom medveten närvaro och känslan av att komma hem till dig själv. Den här kvällen ger dig möjlighet att utforska just detta.

 

HATHAYOGA, YOGA NIDRA & REFLEKTION

 

Vi inleder kvällen tillsammans med en kort introduktion & presentation. Därefter påbörjar vi vår resa mot att komma hem till oss själva. Vi landar i nuet och rör oss in mot stillhet i en mjuk hatha-yoga. Steg för steg lämnar vi den yttre världen omkring oss för att upptäcka den inre världen inom oss. På vägen tar vi hjälp av vår fysiska kropp, vår andning & meditation i medveten närvaro. När vi landat i stillhet är det dags för djup avslappning i en yoga nidra. Liggandes på mjuka ullmattor med bolster, filtar och ögonkuddar utforskar vi gränslandet mellan sömn och vakenhet – den yogiska sömnen. Varsamt tar vi oss sedan tillbaka till världen omkring oss. Här tar vi oss tid att reflektera kring våra upplevelser, tillsammans i grupp eller enskilt om du hellre vill det. Vi avslutar kvällen tillsammans med en kort meditation.

 

Varmt välkommen hem till dig själv!

 

Du är välkommen som du är, oavsett tidigare erfarenhet av yoga.

 Som förberedelse rekommenderas att du lyssnar på Isabellas Introduktion till yoga nidra (5 min.). Du hittar den på Isabellas hemsida: www.isabellafrostbergman.com/onlinemeditationer/


  • Datum: 2/10/22
  • Tid: 18.30-21.30
  • Plats: Altromondo Lidingö Kyrkvägen 4 
  • Lärare: Isabella Frost Bergman
  • Pris: 550 KR (workshop, lättare tilltugg och te)
  • Språk: Svenska


Kom ca 18.15 så att du hinner med ev. frågor, praktiska bestyr & att landa på mattan & workshopen kan börja ostörd 18.30.

Vid ev. avbokning görs ingen återbetalning, men du kan sätta någon annan i ditt ställe. Minsta antal deltagare för att workshopen ska bli av är 8 st.