Medlem t.o.m: {{ currentMember.expires_on | date:'d MMM yyyy' }}   {{ currentMember.voucher_credits }} klipp kvar Skaffa klippkort och medlemsskap
Fyll på klipp
Logga ut

Altromondo yoga DVD i samarbete med Filippa K

Om DVD:n

Jennie Liljefors, grundare till Altromondo yoga har skapat en yogaDVD för att inspirera och förmedla magin i yoga. Filmen som är skapad i samarbete med Filippa K Soft Sport är uppdelad på två DVD.

Den är unik i sitt slag då den är uppbyggd som en film med början, mitt och slut, men här kan du skapa handlingen själv, beroende på vad du söker, spänning eller lugn. Hela DVDn är skapad med temat ”Shri”, skönhet på sanskrit, där allt är valt med omsorg, från lokal, färgsättning, kläder och dekor för att skapa ro, glädje och harmoni.  Den vackra musiken är framförd av Linda Sundblad.

Filmen innehåller totalt fem timmar yoga och i det vackra konvolutet medföljer en 20-sidig booklet.

Materialet räcker i en evighet, vare sig du vill utveckla din praktik eller komma i gång då informationen är djuplodande, fyllig och precis.

499 SEK

 

Avsnitten

Introduktion, 8 min

En kort introduktion till yoga och ayurveda.

Align & Awake, 75 min

Centrering, andning och uppvärmning med teknikgenomgång. Detta avsnitt kan med fördel användas som en daglig praktik när du behöver energi eller som förberedelse till meditation. Du kan i detta avsnitt även gå (skippa) direkt till solhälsningar. Avslutas med nedvarvning.

Align & energy, 85 min

Yogasekvens med fokus på stående asana, höftöppnare samt bakåtböjningar för att skapa ett bättre flöde i kroppen som ger mer energi. 
Avslutas med nedvarvning.

Align & detox, 65 min

Yogasekvens med fokus på rotationer som ger dig en flexiblare ryggrad och hjälper att stimulera organen. Vid rotationer kramas våra inre organ ihop och syreflödet stoppas upp till en viss del. Med andningen syresätter vi samtidigt blodet och när man sedan släpper på rotationen återtar organen sin naturliga storlek och suger åt sig nytt syrerikt blod, på detta sätt får organen en riktig boost samt en liten massage. Avslutas med nedvarvning.

Align & invert, 65 min

Yogasekvens med inversions, upp och nedvända ställningar, för att byta riktning på energiflödena i våra system. Inversions hjälper dig att öva upp balans och utveckla ditt mod. Med inversions kan vi även lära oss att se ur ett nytt perspektiv som kan ge nya insikter. Avslutas med nedvarvning.

Align & restore, 30 min

En kortare yogasekvens för att låta kroppen återhämta sig och samla energi. Det här avsnittet kan med fördel användas separat närhelst du har svårt att varva ner, känner dig trött eller stel. Perfekt efter annan aktivitet.

Pranayama, 18 min

Avsnitt med introduktion till två andningstekniker. Ujjayi som ger en längre och djupare andning. Nadi Shodhana som lugnar nervsystemet, ger mer syresättning, bättre fokus och skapar balans i båda hjärnhalvorna.

Meditation & vila, 20 min

Yogasekvens med en kortare meditation och Savasana för att lugna sinnet och vila kroppen.

Testimonials

This film is simply gorgeous. Not only for the setting and the style but also for the nice sequencing Jennie established for each one of the sessions.
A good job indeed! Jennie has accomplished a major task.

Andrea Boni, Yogateacher, Milano

Jag behövde yoga med Jennie en gång för att förstå hur yoga skulle kännas på riktigt.Tycker det är fantastiskt att hon är så mån om alla i rummet och ser till att var och en verkligen gör rätt och får ut det mesta av sin praktik. Dessutom har hon så mycket att berätta om hur de olika positionerna hjälper till att rena och stärka upp oss. Träningsvärken dagarna efter blir en påminnelse om det härliga passet.

Nadia Forsberg