Medlem t.o.m: {{ currentMember.expires_on | date:'d MMM yyyy' }}   {{ currentMember.voucher_credits }} klipp kvar Skaffa klippkort och medlemsskap
Fyll på klipp
Logga ut

Ny bok: ”Healing Yoga”

Healing Yoga handlar om yoga ur det läkande perspektivet. I sin vackra bok som bottnar i författarens egna smärtsamma upplevelser visar Jennie Liljefors genom övningar, andning och vila hur vi kan använda yoga som kroppslig terapi när orden inte räcker till.

Här finns även program för att lindra stela axlar och höfter, ond rygg, problem med magen samt program som kan hjälpa vid olika tillstånd som infertilitet, PMS och klimakteriet.

Programmen ökar blodcirkulation i kroppen, frigör låsningar och frusna känslor så att vi kommer i balans, blir starkare och få en bättre självkänsla. De hjälper oss att öppna våra hjärtan och upptäcka den djupa intentionen om hur vi vill leva vårt liv.

 

Jennie Liljefors är sedan tolv år certifierad yogalärare och lär ut Anusarayoga, Yinyoga, Restorative yoga, gravidyoga och meditation. Hon arbetar dessutom med personlig träning i yoga med terapeutisk inriktning och bearbetning av posttraumatiskt stressyndrom. Sedan 2013 driver hon studion Altromondo Yoga i Stockholm.

Vad andra tycker

Yogans väg är en äventyrlig resa fylld av upptäckter och djupgående förändringar. Jennie Liljefors har ägnat många år att studera den inre läkningens olika sidor där traumabearbetning varit en viktig del. Bakgrunden är hennes egen erfarenhet av övergrepp och skam som tystades ner. Jennie är ett föredöme, ett levande exempel på hur vi kan utvecklas och läka med yoga, både fysiskt, mentalt och själsligt.

Andrea Boni, Anusarayoga-instruktör och meditationslärare

Ofta glöms kroppen bort och i den inkapslad smärta, sorg och ibland även raseri. Healing Yoga är fylld med Jennies personliga tips och råd, innovativa idéer och praktiska övningar. Men framför allt är den fullspäckad med omtanke och värme.

Magdalena Mcweld, yogalärare och författare