Medlem t.o.m: {{ currentMember.expires_on | date:'d MMM yyyy' }}   {{ currentMember.voucher_credits }} klipp kvar Skaffa klippkort och medlemsskap
Fyll på klipp
Logga ut

Andning, Healing, Återhämtning.

Andning, Healing, Återhämtning.

Välkomna till denna ljuva workshop med Ulrica Norberg och Jennie Liljefors. De båda yogalärarna delar med sig av sina kunskaper inom dessa viktiga ämnen som dom även precis släppt uppskattade böcker om. Healing och återhämtning är det nya svarta som vi alla måste ägna tid åt för att läka oss själva, vår omgivning och vår jord.

Hösten är dessutom för många en förändringens tid och det är då viktigare än någonsin att stanna upp och känna efter vad vi verkligen behöver samt att fylla på med god energi och kraft så att vi kan möta nya utmaningar och den annalkande vintern på bästa sätt.

Workshopen börjar med en föreläsning där Ulrica och Jennie pratar om dessa viktiga ämnen. Därpå följer en lugnande centrering och en mjuk och healande yogasekvens, klassen avslutas med andningsövningar och en skön återhämtande del som sedan avslutas med stilla vila.

Workshopen passar alla nivåer, nybörjare som vana till yoga. Efter klassen avnjuter vi en god vegetarisk wrap och smoothie från Pepstop tillsammans, tid för frågor och även boksignering.

 

Böckerna ”Andas” och ”Återhämtning” skrivna av Ulrica och ”Healing yoga – Den läkande kraften” skriven av Jennie  är fyllda med personliga erfarenheter, inspirerande historier, handfasta tips och verktyg till hur vi kan hjälpa moder natur att läka, då naturens natur är att läka. Böckerna har verklighetsförankrade budskap med den röda tråden i att vi alla besitter mer kraft och klarar av mer än vi tror och att vi alla har förmågan att läka inifrån och ut.

Böckerna säljs i vår butik och efter yogaklassen signerar Ulrica och Jennie gärna.

” Vi vill inspirera till att lyfta fram det ädla och kraftfulla i oss själva för att vi på så sätt kan nå högre medvenhet, hälsa och välmående. Vi vill dela med oss av vår gemensamma kunskap om yogans klokskap för att vi ska kunna skapa ett liv med större skärpa, närvavo och kraft. Samtidigt vill vi visa att yoga är lättillgängligt för oss alla” säger duon om denna klass.

Förbered dig för en härlig eftermiddag med healing som fokus. Välkommen!

Schema & Bokning

  • Datum: 14/10 2018
  • Tid: 13.00-15.30
  • Pris: 600 kr, ingår yogaworkshop plus smoothie och lunchwrap.
  • Lärare: Ulrica Norberg och Jennie Liljefors