Medlem t.o.m: {{ currentMember.expires_on | date:'d MMM yyyy' }}   {{ currentMember.voucher_credits }} klipp kvar Skaffa klippkort och medlemsskap
Fyll på klipp
Logga ut

Gör din egen mala – workshop!

Gör din egen mala – workshop!

Varmt välkommen till en mysig vår-workshop där du lär dig knyta ditt unika kristallhalsband!
Knyt ihop ditt hjärtas intentioner i en magisk girlang som både är ett vackert smycke och ett redskap för helande och meditation.

The Crystal Clear Path och Free Soul of India öppnar nu upp ett nytt tillfällen av den efterfrågade och uppskattade workshoppen för dig som vill lära dig knyta ditt eget malahalsband. 

Workshoppen hålls av Inga Smirnova från The Crystal Clear Path. Hon har knytit malas i flera år, driver egen webshop och säljer sina smycken i bland annat vår butik på Altromondo. Inga delar med sig av inspiration, alla nödvändiga knep och tips och visdom om kristaller så att du ska få ditt drömsmycke!

Du får själv botanisera i en massa fina kristallpärlor, tofsar och vackra, kraftfulla stenar. I priset ingår allt material du kan tänkas behöva till ett halsband. Om du vill köpa med dig material för pyssel hemma att ägna dig åt under vintermyset så finns det möjlighet att göra det till ett bra pris. 

Varje deltagare får även ett KÄRLEKS-KIT med tips och guidning för hur du använder, stärker och renar ditt malahalsband. När ett malahalsband får mycket kärlek, ger det än mer kärlek tillbaka!

Du behöver inte ha några förkunskaper inför denna workshop, bara att dyka upp som du är. Vi börjar med guidad meditation, ledd av Inga, så att du kan komma i kontakt med din innersta längtan och låta den guida dig till dem kristaller och färger som stöttar dig bäst på din väg. 

OBS Platserna är begränsade – max 12 personer. Anmälan är bindande , ingen återbetalning. Vid förhinder går det bra att ge bort platsen. 
 
Om Free Soul
En stor del av intäkterna från denna workshop går till den ideella organisationen Free Soul of India som stöttar kvinnor och barn i Indien till frihet. Pengarna går till absoluta nödvändigheter såsom underkläder, leksaker och hygienartiklar, men också till att stärka kvinnorna till arbete så att dem kan i större mån försörja sig själva. 

Schema & Bokning

  • Datum: 14/4 2019
  • Tid: 13.00-17.30
  • Pris: 1290 kr, ingår mala-workshop samt te och snacks.
  • Lärare: Inga Smirnova