Kom bort! Kom igen! Kalibrera kompassen med Renata och Jennie

Novembers hetaste häng engagerar både kopp och själ. Ett återhämtande dygn för dig som vill göra en inre resa, följa andningen och hitta nya förhållningssätt i tillvarons utmaningar. 

Få lite andrum, hitta motivationen och investera i dig själv. Kalibrera kompassen. Var är jag? Vart ska jag? Hur tar jag mig dit? Låter det skönt? Bra. Checka in med oss på anrika Wirsbo Herrgård och checka ut som en ny, kanske starkare men definitivt ännu gladare, version av dig själv. 

Dag 1

Kom bort! Renata Chlumska – en av världens främsta äventyrare – sveper med sina spännande eskapader och stora erfarenhet med oss på en svindlande eftermiddag med tid att förundras, inspireras och framförallt motiveras. Hur förbereder man sig på det oväntade? Hur hittar man driv i vardagen? Mål och delmål. Alla kan nå framgång om vi lägger energi på det vi faktiskt kan förändra. 

Kom igen! Känn kroppens livsenergi i Anusara – en av de nyare yogatraditionerna. Genom att blanda tantrisk filosofi med biomekanik ger Anusara styrka, smidighet och harmoni. Ordet är sanskrit och betyder ungefär ”flöda med grace” och att följa ditt hjärta. Stilla ditt sinne och låt ditt omedvetna ströva fritt i ett närmast svävande tillstånd. Jennie Liljefors – grundare av Altromondo Yoga och med över 20 års praktik – guidar dig efter avslutat Anusarapass tryggt vidare i Yoga Nidra (yogisk sömn). 

Hela huset är vårt! Vi har herrgården för oss själva. Den historiska känslan är väl bevarad i de härliga herrgårdsrummen på Wirsbo, i salongerna med sina vackra kakelugnar och i den stora engelska parken som sluttar mot sjön. Innan middagen kan du ta en tur längs allén ner till ett av Sveriges vackraste stall, koppla av i bastun med utsikt mot vattnet för att sedan ta ett dopp under bar himmel eller sjunka ner i den varma jacuzzin. Kvällen är din.

Dag 2

Vi väcker kropp och knopp med meditation och yoga. Efter en gedigen herrgårdsfrukost väntar #renatachallenge. En uppmuntran att lyfta blicken uppåt, framåt och som vi gemensamt – eller individuellt – arbetar med under en timmes intensiv walk & talk genom den gamla bruksorten. Vi avslutar med diskussion, konklusion och gemensam lunch innan vi rofyllda far mot framtiden.

Utgångspunkten är att du ska bli ännu lite rikare på båda kunskap och minnesvärda upplevelser i vackra omgivningar med fantastisk mat och dryck i en intim miljö med närhet till naturen. Ett utvecklande dygn där vi njuter av att go with the flow. Eller som Jennie så vackert uttrycker det; Align with the Divine.

Gör dig själv en tjänst, boka nu. Antalet platser är begränsade då vi vill hålla det amazing, exklusivt och corona-safe.

Varmt välkommen önskarna vännerna,

Renata Chlumska, Jennie Liljefors & Kajsa Öijerholm

 

Program 

Torsdag 5 november – Align with the Divine

Inchecking från 13.30 

Välkommen till Wirsbo 

PW i parken

Afternoon tea

Renatas Universum kl 14-15.30

Anusara/Yoga Nidra kl 16-18

Spa kl 18-19

Drink kl 19

Middag kl 19.30

 

Fredag 6 november – Renata challenge

Meditation/Yoga kl 07.30-08.30

Frukost kl 09-10

Walk & Talk kl 10-11

Reflektion kl 11-12

Lunch/utcheckning 12-13

 

Pris: 3 800 kr 

(Priset inkluderar utöver aktiviteter, föreläsningar och workshop del i dubbelrum, måltider, afternoon tea och välkomstdrink. Dryck till middagen tillkommer. Har du någon fundering är du välkommen att kontakta Kajsa på kajsa@copykajsa.se eller på 0736-258255 ).

Avbokningsregeler:

Vi lever i en värld av konstant föränderlighet och vi förstår att planerna ibland ändras och oförutsedda omständigheter uppstår, och därför finner vi att det är nödvändigt att vi har konsekventa regler. Vi har strävat efter att göra dessa så rättvisa som möjligt, och hoppas att du håller med. Tack för ditt stöd. För att eventet ska bli av krävs minst 20 deltagare.

* Avbokning mer än två veckor före start: avbokningsavgift 1 500 SEK

* Avbokning mindre än en vecka före start: 50% av den totala avgiften återbetalas.

* Ingen återbetalning för avbokningar på dagen före event och senare.

* Vid sjukdom/skada av det slaget att du inte kan delta och mot uppvisande av läkarintyg återbetalar vi hela kursavgiften förutom 500 kr i administrativ avgift.
Altromonodoyoga förbehåller sig rätten att avbryta ett program när som helst. Om detta inträffar, kommer en full återbetalning utfärdas.