Naturens Magiska Krafter med Kristaller och Eteriska oljor

Lär dig mer om naturens olika gåvor

 

Magiska Kristaller

Genom att se paralleller med oss själva och naturen där det en spirar kraftfull skönhet kan vi lättare hedra och lyfta vår egna unika energi, styrka och finna vårt inre ljus.

Naturens smycken i form av kristaller kan hjälpa oss att förstärka en sinnesstämning vi saknar. De olika kristallerna naturen erbjuder kan stärka oss i vår  själsliga utveckling, förstärka vår intuition, höra vårt emotionella välstånd, eliminera blockeringar, ge inspiration, förhöja glädje och känsla av frid, hjälpa vid svaghet och sorg.

 

Eteriska oljor

Eteriska oljor är ett annat fantastiskt hjälpmedel naturen har att erbjuda. Dessa oljor har välgörande ämnen från naturen och har använts för läkning i urminnes tider. Oljorna hjälper med sina dofter att väcka och låsa upp instängda känslor, lugna vid stress, läka, rena och lugna.

 

Budskap och effekter

Under denna workshop kommer Jennie berätta mer om vilka budskap de olika kristallerna bär på samt hur du kan använda kristaller i din vardag. Vi kommer även ha vackra kristaller att känna på och studera. Jennie berättar om vilka effekter de olika oljorna kan ge samt hur du kan använda eteriska oljor i din vardag. Vi kommer även ha oljor tillhands så vi kan dofta och prova.

Jennie kommer även guida ett par skrivövningar ur skrivboken Healing you, så har du den hemma ta med ditt ex (annars finns den hos oss till försäljning för bara 100 kr denna dag). Det kommer att finnas vackra påsar med kristaller och Doterras oljor till försäjlning.

 

  • Dag: Lördag 28/3
  • Tid: 14.00-15.30
  • Plats: Östermalm
  • Pris: 300 kr
  • Lärare: Jennie Liljefors