Sankalpa – Sätt din intention för 2021!

Varmt välkommen till en workshop där vi fokuserar på att sätta vår Sankalpa, dvs vår intention, för 2021.

Med en klar intention och med våra yogiska redskap kan vi lättare möta det som kommer till oss. Genom att använda en Sankalpa i vår vardag och under vår praktik får vi hjälp att hålla oss på vår rätta väg.

Det är dock inte alltid lätt att utröna vad som är ens intention. Frågor man kan ställa sig när man ska skapa sin Sankalpa är till exempel: Hur vill jag leva mitt liv? Vad är det som hindrar mig från att leva som jag vill? Skriv gärna ned tankar och funderingar för att lättare se vad du kan skala bort och vad du vill utveckla. När du sedan ska författa din Sankalpa ska den vara positiv (inte innehålla negationer), kort, tydlig och önskad från hjärtat.

På denna workshop kommer vi, med fokus på att finna vår Sankalpa, utföra olika positioner för att frigöra kroppen från spänningar, utföra andningsövningar för att frigöra oss från snurrande tankar och avsluta med en Yoga Nidra som en slags liggande meditation där vi implementerar vår Sankalpa i ett tillstånd där vårt intellekt inte stör oss. På detta sätt kan vi plantera vår Sankalpa i vårt undermedvetna där den sedan kan gro och utvecklas och börja leda oss till handlingar som kommer att styra mot vår Sankalpa.

Det kan ta tid att finna sin Sankalpa och för att kunna fortsätta denna praktik får du med dig boken Healing You – en skrivbok för reflektion, skriven av Jennie Liljefors.

Genom att skriva journal kan du lättare finna din Sankalpa. Oavsett om du bara vill samla dina tankar eller bearbeta jobbiga händelser kan du ta hjälp av den här bokens olika övningar i att reflektera och skriva.  I Healing You finns tips, råd och övningar du kan arbeta med under hela året för att både finna din Sankalpa och hjälpa dig att hålla dig till den.

Det är också möjligt att delta på klassen live. Ni som bokar in er på online klassen kan antingen hämta Healing You boken som ingår eller att vi skickar den till er. Maila isåfall eran adress till oss i samband med bokningen. För att få boken i tid önskar vi att ni bokar in er åtminstone en vecka innan klass.

Alla är välkomna!

  • Dag: Lördag 16/1
  • Tid: 13.00-15.00
  • Plats: Östermalm
  • Pris: 450 kr, i priset ingår workshop samt boken Healing You journal.
  • Lärare: Jennie Liljefors

OBS! Prova-på-erbjudandet gäller ej på denna klass