Medlem t.o.m: {{ currentMember.expires_on | date:'d MMM yyyy' }}   {{ currentMember.voucher_credits }} klipp kvar Skaffa klippkort och medlemsskap
Fyll på klipp
Logga ut

Self Love Sister Circle

Self Love Sister Circle

Kvinnocirkel i Självkärlek + Systerskap + Feminint Ledarskap

”För kvinnor som är redo att återupptäcka den inre feminina kraften och förkroppsliga ett kärleksfullt självledarskap”

Välkommen till denna vackra och vägledda kvinnocirkel, där du blir guidad in i den feminina aspekten av vårt medvetande där vår intuition, visdom och urkraft kan väckas och återinföras i våra liv.

I en värld där prestation och målfokus värderas högre än våra djupa, gemensamma mänskliga behov är det lätt att vi tappar kontakten med vår inre vägledning och visdom. Som kvinna kan det dessutom vara svårt att tillåta sig att ta emot stöd och visa sig i både styrka och sårbarhet. I cirkel blir vi påminda om att vi alla är en del av ett större sammanhang och med hjälp av varandra kan vi  öka modet att omfamna, uttrycka och förkroppsliga dem vi verkligen är.

Varje cirkel är unik och ett samskapande mellan deltagarna, men innehåller alltid dessa delar:

♥ EMBRACE – landa i dig själv, precis där du är genom kravlös närvaro, utan självkritik och historier om separation och jämförelse.

♥ EXPRESS – ge uttryck och få klarhet i vad du känner och behöver genom sharing och reflektion av dina systrar så att vi kan släppa taget om kollektiva tankar och rädslor som håller oss tillbaka.

♥ EMBODY – kom i kontakt med hela din kropps visdom och medvetande genom intuitiv rörelse och dans så att du kan släppa taget om energi som dränerar dig och välkomna ett friare inre flöde.

Alla kvinnor kan vara med, oavsett tidigare erfarenhet och du blir tryggt vägledd av Helen Light som har anordnat kvinnocirklar i Stockholm sedan 2016 och jobbat som Studio Manager på Altromondo sedan 2017.

Begränsat antal platser och plats är ej återbetalningsbar men kan överlåtas till någon annan.

Ha på dig bekväma kläder du kan sitta och röra dig i.

Välkommen!

Schema & Bokning

  • Datum: Söndag 31/3 2019
  • Tid: 14.30-16.15
  • Pris: 300 kr, inklusive te och snacks
  • Facilitator: Helen Light
  • Mer info: www.facebook.com/helenlightcoach