Medlem t.o.m: {{ currentMember.expires_on | date:'d MMM yyyy' }}   {{ currentMember.voucher_credits }} klipp kvar Skaffa klippkort och medlemsskap
Fyll på klipp
Logga ut

Flöde i yinyogans tecken – Vila dig i djupare form med Magdalena Mecweld

Vila dig djupare i form – Vägen till Inre och yttre frid med Yinyoga – en Yinyoga Workshop med Magdalena Mecweld och Mats Nielsen

Denna workshopens tema är inre frid och yttre fred. Vad innebär denna känsla på djupet? Frid i våra hjärtan och fred mellan alla våra olika sidor. Denna workshop riktar sig till att lugna och balansera Njur-(även binjurar) och Levern. Stress och press, rädsla och oro, prestation och ambition och frid, acceptans och kärlek stärks och balanseras. Vi avslutar med ställningar som stimulerar Mjältens meridianer och hjälper oss att jordas, sluta älta och istället känna oss trygga och tillfreds med vardagen. På ett mjukt sätt stretchas fram och baksida av kroppen, höfter och mage. Vi sträcker och drar ut på ett varsamt och meditativt sätt. Vi varvar yinyogan med mindfulness meditation.

Om lärarna: 

Magdalena och Mats är en mycket uppskattade och omtyckta lärare som förenar djup visdom med lättsam humor. 2012 kom Magdalenas bok ”Vila dig i form med yinyoga” ut och blev en försäljningssuccé. Även appen med samma namn är mycket populär. Både boken och appen har legat på bästsäljar-listor.

Magdalena Mecweld har ägnat sig åt meditation och yoga sedan 1994. Hon började undervisa i Ashtanga Yoga 2003 men det är Yinyoga som sedan många år har blivit hennes signum. Mats Nielsen har assisterat Magdalena genom åren. De senaste tio åren har båda fördjupat sig i Mindfulness/Vipassana genom att studera med många av världens främsta meditationslärare. På ett skickligt sätt lyckas de förena mindfulness med sin speciellt sköna yinyoga.

Mer info: www.yin-yoga.se

Denna workshop är öppen för alla nivåer och åldrar, inga förkunskaper behövs.

Varmt Välkommen!

Schema & Bokning

  • Datum: 13/6
  • Tid: 18.30 – 21.00
  • Pris: 495 kr
  • Lärare: Magdalena Mecweld