Yoga Fördjupningskurs Steg 3, 50 timmar

Guida yoga

Denna utbildning innehåller:

  • Konsten att  guida yoga.
  • Vi går igenom baspositionerna och övar på att lära varandra.
  • Hur man arbetar med grupper.
  • Fördjupning i egen praktik samt vilka redskap du har som yogalärare/Hur man som yogalärare kan ta rummet i besittning.
  • Hemuppgifter samt redovisning genom att bland annat hålla kort yogasekvens för gruppen.

Lärare: Helena Wintre, Jennie Liljefors,

Datum: Tillfälle 1: 16 – 18 oktober, Tillfälle 2: 27 – 29 november

Plats: Yogashakti, Högbergsatan samt Altromondoyoga, Lidingö.

Pris: 11 000 kr

Anmälan: Anmälan sker till jennie@altromondoyoga.com, sista anmälningsdatum 18/3. Vid anmälan betalar du anmälningsavgiften på 1 500 kr, betalningsinformation får du per mail. Det går bra att dela upp kostnaden på 2 betalningstillfällen med slutbetalning senast den 30:e augusti 2020. Det går även bra att betala mot faktura.

Avbokningsregler: Vi lever i en värld av konstant föränderlighet och vi förstår att planerna ibland ändras och oförutsedda omständigheter uppstår, och därför finner vi att det är nödvändigt att vi har konsekventa regler. Vi har strävat efter att göra dessa så rättvisa som möjligt, och hoppas att du håller med. Tack för ditt stöd.

* Avbokning mer än fyra veckor före start: avbokningsavgift 1 500 kr.
* Avbokning mindre än fyra veckor före start: 50% av den totala avgiften återbetalas.
* Ingen återbetalning för avbokningar på dagen före kursstart och senare.
* Vid sjukdom/skada av det slaget att du inte kan påbörja kursen och mot uppvisande av läkarintyg återbetalar vi hela kursavgiften förutom 500 kr i administrativ avgift. Om du skulle råka ut för allvarlig sjukdom/skada under påbörjad kurs som gör att du inte kan fortsätta kursen så flyttar vi din plats till nästkommande kurs istället, men vi kan tyvärr inte återbetala pengar för påbörjad kurs.


Denna utbildning anordnas av Yogashakti och Altromondo yoga, vi förbehåller oss rätten att avbryta ett program när som helst. Om detta inträffar, kommer en full återbetalning utfärdas.