Yoga games

Den 7-9/2 2020 är det dags igen för Yoga Games – the Nordic Yoga Conference i Stockholm. Ett event som växer sig starkare och större för varje år.
Biljetterna säljs med boka tidigt rabatt så ju tidigare man bokar ju billigare blir priset och man har större chans att få platser på de klasser man helst vill ha. Vi ser fram emot ett event med bredd från olika yogaformer, intressanta föreläsningar och workshops samt en mix av internationella, nationella och lokala presentatörer. Vårt mål är att förmedla nya upplevelser samt att få fler att upptäcka yogans härliga värld.
Under fredagen arrangeras workshops med internationella och välkända yogalärare, dessa går lite mer in i detaljer än vanliga yogaklasser och är populära både för egenintressen samt för yogalärare.
Under lördag och söndag är det fullt schema med klasser som startar 5-6 tider per dag i 4-5 olika studios. Vid bokning av dagsbiljett kan man välja 5 av de 6 klasserna per dag. Hela hälsomässan är öppen med gratis entré för allmänheten.

Schema: Flera av lärarna som håller klasser på Altromondo yoga håller klasser och workshops på Yoga Games, för schema se här.

Biljetter:  Uppge koden ”Altromondo” så får du 300kr/30Euro i rabatt vid bokning av både lördag och söndag. Biljetterna säljs med tre intervaller: Super early bird senast 31 okt, Early bird senast 31 jan, Från 1 feb, ordinarie pris.