Yoga, mat och inspirationsresa till vackra Toscana.

En underbar resa till vackra Toscana

Varmt välkomna att följa med på en underbar resa till vackra Toscana fylld med yoga, meditation och vällagad ekologisk och närproducerad mat av matinspiratören Johanna Ljunggren. Johanna kommer under måltiderna berätta om maten, hennes synsätt på mat och naturen. Yoga och meditation leds av Altromonodo yogas grundare Jennie Liljefors.

Programmet börjar den 17/5 kl 18.00 med en välkomstmiddag där Jennie och Johanna berättar om veckan, yoga och maten.

Preliminärt schema 17-22/5 (se nedan för den 22/5)

07.30                      Tée, grön smoothie

08.00-10.00          Yoga, meditation, pranayama

10.00                      Frukost

Fri tid                     2 av dagarna gör vi gemensam utflykt/marknadsbesök

13.30                      Lunch

Vila

16.00-18.00          Yinyoga, meditation

19.00                     Middag

20.30                     2 av kvällarna arrangeras chokladprovning m.m.

Preliminärt schema 22/5:

07.30                      Tée, grön smoothie

08.00-10.00          Yoga, meditation, pranayama

10.00                      Frukost

Utcheckning och hemfärd.

Pris

12 500 kr, i priset ingår yoga, mat, boende. Kostnader som tillkommer är transfer samt flygbiljett som bokas av resenären (närmsta flygplatser är Pisa samt Florens).

Resa

Flyg bokas av resenären. Närmaste flygplatserna är Pisa och Florens. Önskas transfer samlar vi ihop allas flygtider för att se hur vi på bästa sätt kan ordna en transfer, kostnad för detta tillkommer och pris kan inte ger förrän 2 veckor innan avresa. Det går även att hyra egen bil.

Boende

Vi kommer att bo på fantastiska Villa Lena uppe i de Toscanska kullarna, mer info här.

Yoga

Vi kommer utöva Anusarayoga som bas vilken är en dynamisk yogaform som ger smidighet, styrka och harmoni. Man jobbar med biomekaniska principer med syfte att linjera kroppen rätt för att ge den ett bättre energiflöde. Med andning, rörelse och meditation öppnar man upp sin inneboende kreativitet, kraft och energi.

Där utöver kommer vi utföra yinyoga och chakrayoga. Resan arrangeras bara i mindre grupp vilket ger möjlighet till mycket individuell vägledning och korrigering. Detta ger dig tillfälle att både lära känna din kropp och ditt sinne bättre och därmed forma en egen praktik.

Förkunskaper

Resan passar både den som är nybörjare i yoga och den som vill fördjupa och utveckla sig. Man får tillfälle att stressa av, släppa vardagen, ta hand om sig själv, träffa nya vänner och ha kul.

Jennie Liljefors

Yogaklasserna leds av Jennie Liljefors som driver Altromonodo Yoga på Grevturegatan i Stockholm. Altromondo betyder ”en annan värld” och valdes med tanke på att yoga hjälper till att öppna upp både hjärta, sinne och kropp.

Jennie har praktiserat och studerat yoga sedan 1999. Hon är Anusara-inspirerad yoga-lärare samt Yoga Alliance RYT. Jennie är mycket uppskattad för sina kreativa och roliga klasser med stort fokus på kroppshållningslära. Hon håller klasser, privatlektioner, workshops, yogadagar, retreats både i Sverige och i Italien där hon bodde under åren 2005-2012.

Johanna Ljunggren

Maten på kursen kommer att tillredas av Johanna Ljunggren. Johanna jobbar till vardags som rawfood kock på Stockholms Matmarknad och håller en klass i veckan på Altromondo.

Innan hon började jobba med mat så var hon yogalärare på Yoga Shala Stockholm, Atmayoti och hade även en lokal på St:Essingen. Det var genom yogan hon kom i kontakt med rawfood som då inte fanns i Stockholm.

Johanna inspireras av råvaran och låter dessa styra vad som hamnar på tallriken mer än recept. Maten på kursen kommer vara till mesta dels från växtriket, men inga regler.

Vi kommer erbjuda vin, ost, fisk och kanske även baka pizzor i pizzaugnen. Johanna kommer även hålla flera fördjupningar i hur hon tänker kring mat.

Anmälan

Skicka ett mail med namn, adress och telefon till jennie@altromondoyoga.com samt betala in anmälningsavgiften 2500 kr på BG 825-1332 för att säkra er plats. Resterande avgift ska betalas in senaste den 20/4 2016. OBS! Medtag egen yogamatta.

För vidare information vänligen kontakta Jennie Liljefors,
jennie@altromondoyoga.com
tel: 0708 27 12 82
www.altromondoyoga.com

Avbokningsregler

Vi lever i en värld av konstant föränderlighet och vi förstår att planerna ibland ändras och oförutsedda omständigheter uppstår, och därför finner vi att det är nödvändigt att vi har konsekventa regler. Vi har strävat efter att göra dessa så rättvisa som möjligt.

  • Avbokning mer än tre veckor före resa: avbokningsavgift 2500 SEK
  • Avbokning mindre än två veckor före resa: 50% av den totala avgiften återbetalas.
  • Ingen återbetalning för avbokningar på dagen före resa och senare.
  • Vid sjukdom/skada av det slaget att du inte kan följa med och mot uppvisande av läkarintyg återbetalar vi hela kursavgiften förutom 1000 kr i administrativ avgift. Om du skulle råka ut för allvarlig sjukdom/skada under påbörjad kurs som gör att du inte kan fortsätta kursen så erbjuder vi gärna plats på nästa resa, men vi kan tyvärr inte återbetala pengar för den aktuella resan.


Altromonodo yoga förbehåller sig rätten att avbryta ett program när som helst. Om detta inträffar, kommer en full återbetalning utfärdas.