Yoga och vandringsresa i ljuvliga Skåne 6 – 9 juni

Välkommen att följa med på denna underbara favorit i repris yogaresa till härliga Torekov!

Följ med oss till ett av Jennie’s smultronställen och upptäck Torekov i den ljuvaste försommar känslan med långa vackra dagar och ljusa magiska nätter.

Vi bor på Torekov Hotell och Spa som ligger lugnt belägen på Heden. Hotellet har en fantastisk utsikt över hav och horisont med en skön och avkopplande atmosfär, en underbar yogasal, ett fantastiskt Spa med olika sorters pooler och vackra sällskapsytor inne som ute. Hotellet är även känt för sin utsökta mat!

Kanske börjar du din dag med ett morgondopp i det salta havet som ligger på bara några minuters cykel eller gång avstånd från hotellet eller tar ett svalkande dopp i poolen. Sedan börjar vi våra dagar med meditation och dynamisk yoga för att mjuka upp och syresätta kroppen inför ett par timmars vandring längs med havet. Efter att ha avnjutit en härlig frukost bär det iväg på vår vandring, vi får med oss en underbart god picknick och stannar till för lunch när vi finner en vacker plats. Efter vi avnjutit vår mat håller Jennie en skön Yoga Nidra, en meditativ form av yoga som kan liknas med en lång vila som har fantastiska fördelar för sinne och kropp. Vi vandrar sedan tillbaka till hotellet där vi rundar av med en välgörande Yinyoga klass för att sträcka ut våra muskler, om vädret tillåter gör vi denna praktik utomhus i det skira skymninsljuset.

Innan middagen följer fri tid som kan avnjutas i hotellets Spa eller om man vill låna en cykel och utforska Torekovs pittoreska lilla by och vackra hamn. På kvällen avnjuter vi en god middag i den vackra och ljusa matsalen med utsikt över horisonten, en uppskattat inslag är man kan se den fantastiska solnedgången. Efter en lång dag kan man sedan från hotellets härliga uteplats ta sig en titt på den fantastiska stjärnhimlen innan man kryper till kojs.

Yogan hålls av Jennie Liljefors och Anders Östman.

Vi längtar till denna resa och hoppas du följer med!

 

Preliminärt program med cirka tider

Söndag 6/6            

15.00 Ankomst / Välkomstfika / Check in

16.00 – 17.15 Dynamisk Yoga

17.15 – 19.00 Fri tid / Spa

19.00 Middag

 

Måndag 7/6 – tisdag 8/6        

07.30 – 08.45  Meditation och Dynamisk yoga

09.00 – 10.00 Frukost

10.30 Vandring med lunch stop och Yoga Nidra

17.00 – 18.00  Yinyoga

Fri tid / Spa

19.30 Middag

 

Onsdag 9/6

07.30 – 08.45  Meditation och Dynamisk Yoga

09.00 – 10.00 Frukost

Fri tid / Spa

11.00 Utcheckning

Hemfärd

 

Priser

Pris per person i dubbelrum 6-9/6: 5 220 kr per person. I priset ingår logi del i dubbelrum, frukost, picnic lunch, middag (exkl. dryck),  fika, frukt, nötter, Spa.

Pris per person i enkelrum 6-9/6:  5 820 kr per person.  I priset ingår logi i enkelrum, frukost, picnic lunch, middag (exkl. dryck), fika, frukt, nötter, Spa.

Pris yoga/guidad vandring 6-9/6: 4 900 kr per person ( i arvodet ingår välkomst drink, yoga med 2 olika lärare, Doterras eteriska oljor vid varje praktik, vandrings guide samt transport från vandringsmål tillbaka till hotellet).

 

Anmälan

 • Anmäl dig genom att skicka ett mail med namn, adress och telefon till jennie@altromondoyoga.com samt betala in en anmälningsavgift på 2 500 kr för att säkra din plats (begränsat antal platser). Vi kan tyvärr inte hålla plats utan anmälningsavgift. Betalningsanvisning får ni via svarsmail. Resterande av yogaarvodet 2 400 kr betalas senast 1/5.
 • OBS Viktigt: Skriv önskan om ditt boende genom att maila till jennie@altromondoyoga.com därefter kommer du betala ditt boende själv.

Avbokningsregler

Vi lever i en värld av konstant föränderlighet och vi förstår att planerna ibland ändras och oförutsedda omständigheter uppstår, och därför finner vi att det är nödvändigt att vi har konsekventa regler. Vi har strävat efter att göra dessa så rättvisa som möjligt, och hoppas att du håller med. Tack för ditt stöd. 

Avobokningsregler nedan gäller yoga arvodet (Torekov Hotell och Spa har egna avbokningsregler, se hotellets hemsida).

 • Avbokning mer än fyra veckor före start: avbokningsavgift 1 500 kr.
 • Avbokning mindre än fyra veckor före start: 50% av yoga arvodet återbetalas.
 • Ingen återbetalning för yoga arvodet för avbokningar på dagen före yogaresan och senare 
 • Vid sjukdom/skada av det slaget att du inte kan medverka på resan och mot uppvisande av läkarintyg återbetalar vi hela yoga arvodet förutom 500 kr i administrations avgift.

Att tänka på

 • Ta med egen yogamatta samt andra props ni behöver för er praktik.
 • För vandringen behövs ett par sköna och ingångna skor, ryggsäck med plats för 2 vattenflaskor och picknick. Ryggsäcken ska även vara så pass rymlig att ni kan packa ner följande utrustning (som ni bör ha mer er): sittunderlag, tunt regnställ, extra tröja, extra strumpor samt 2 st innerpåsar att lägga torra / blöta kläder i.
 • Packa även med er Resorb, skavsårplåster, Dextrosol, eventuella mediciner, termometer, näsdukar, våtservetter, desinficeringsspray,                          2 vattenflaskor.
 • Solglasögon och solskyddsfaktor, fett läppbalsam.
 • Anteckningsbok och penna.
 • Klocka (inte bara mobilklockan).
 • Eventuellt vandringsstavar ( skönt och bra vid längre vandringar).