Yoga och vandringsresa i ljuvliga Skåne 27-30 september

Välkommen att följa med på denna underbara yogaresa till härliga Torekov!

Följ med oss till ett av Jennie’s till smultronställen och upptäck Torekov ”off season” i de vackraste höstfärgerna, ljungen på Heden som sprider sin ljuvliga doft, det salta havet som fortfarande är uppvärmt.

Vi bor på vackra Torekov hotell som ligger lugnt belägen på Heden utanför Torekov. Hotellet har en fantastisk utsikt över hav och horisont med en skön och avkopplande atmosfär, en underbar yogasal och ett fantastiskt spa.

Vi börjar våra dagar med meditation och dynamisk yoga för att mjuka upp och syresätta kroppen inför ett par timmars vandring längs med havet. Efter att ha avnjutit en härlig frukost bär det iväg på vår vandring, vi får med oss picknick att bära i våra ryggsäckar och stannar till för lunch när vi finner en vacker plats. Efter lunch håller Jennie en skön Yoga Nidra, en underbar och meditativ form av yoga som kan liknas som en lång vila med fantastiska fördelar för sinne och kropp. Vi vandrar sedan tillbaka till hotellet där vi rundar av med en skön Yinyoga för att sträcka ut våra muskler.

Innan middagen följer fri tid som kan avnjutas i hotellets underbara Spa eller om man vill låna en cykel och utforska Torekovs pittoreska lilla by och vackra hamn. På kvällen avnjuter vi en god middag i den vackra matsalen. Efter en lång dag kan man sedan från hotellets härliga uteplats ta sig en titt på den fantastiska stjärnhimlen innan man kryper till kojs.

Vi längtar till denna resa och hoppas du följer med!

 

Preliminärt program med cirka tider

Söndag 27/9            

13.30 – 15.00 Ankomst / Välkomstfika

15.00  Check in

16.00 – 17.00 Dynamisk Yoga

17.00 – 19.00 Fri tid / Spa

19.00 Middag

 

Måndag 28/9 – tisdag 29/9        

07.30 – 08.30  Meditation och Dynamisk yoga

08.45 – 10.00 Frukost

10.30 Vandring med lunch stop och Yoga Nidra

16.00 – 16.45  Yinyoga

17.00 – 18.30 Fri tid / Spa

19.00 Middag

 

Onsdag 30/9

07.30 – 08.45  Meditation och Dynamisk Yoga

08.50 – 09.30 Frukost

09.30 – 11.00 Fri tid / Spa / Utcheckning

12.00 Gemensam Lunch

Hemfärd

 

Priser

Pris per person i dubbelrum 27-30/9: cirka 5 150 kr per person. I priset ingår logi, frukost, lunch, middag (exkl. dryck),  fika, frukt, nötter, Spa).

Pris per person i enkelrum 27-30/9:  cirka 5 750 kr per person.  I priset ingår logi, frukost, lunch, middag (exkl. dryck),  fika, frukt, nötter, Spa).

Arvode yoga / guidad vandring 27-30/9: 3 500 kr per person

 

Anmälan

 • Anmäl er genom att skicka ett mail med namn, adress och telefon till jennie@altromondoyoga.com samt betala in anmälningsavgiften på 3 500 kr för att säkra er plats (begränsat antal platser). Vi kan tyvärr inte hålla några platser utan anmälningsavgift. Betalningsanvisning får ni via mail.
 • OBS Viktigt: Ni skriver önskan om ert boende genom att maila till jennie@altromondoyoga.com därefter kommer ni betala ert boende själva.

Avbokningsregler

Vi lever i en värld av konstant föränderlighet och vi förstår att planerna ibland ändras och oförutsedda omständigheter uppstår, och därför finner vi att det är nödvändigt att vi har konsekventa regler. Vi har strävat efter att göra dessa så rättvisa som möjligt, och hoppas att du håller med. Tack för ditt stöd.

 • Avbokning mer än fyra veckor före start: avbokningsavgift 1 500 kr.
 • Avbokning mindre än fyra veckor före start: 50% av den totala avgiften återbetalas.
 • Ingen återbetalning för avbokningar på dagen före yogaresan och senare.
 • Vid sjukdom/skada av det slaget att du inte kan medverka på resan och mot uppvisande av läkarintyg återbetalar vi hela yogaarvodet förutom 500 kr i administrativ avgift.

Att tänka på

 • Ta med egen yogamatta samt andra props ni behöver för er praktik.
 • För vandringen behövs ett par sköna och ingångna skor, ryggsäck med plats för 2 vattenflaskor och picknick. Ryggsäcken ska även vara så pass rymlig att ni kan packa ner följande utrustning (som ni bör ha mer er): sittunderlag, tunt regnställ, extra tröja, extra strumpor samt 2 st innerpåsar att lägga torra / blöta kläder i.
 • Packa även med er Resorb, skavsårplåster, Dextrosol, eventuella mediciner, termometer, näsdukar, våtservetter, desinficeringsspray, 2 vattenflaskor.
 • Solglasögon och solskyddsfaktor, fett läppbalsam.
 • Anteckningsbok och penna.
 • Klocka (inte bara mobilklockan).
 • Eventuellt vandringsstavar (det är faktiskt väldigt skönt och bra vid längre vandringar).
 • Eventuellt handskar.