Medlem t.o.m: {{ currentMember.expires_on | date:'d MMM yyyy' }}   {{ currentMember.voucher_credits }} klipp kvar Skaffa klippkort och medlemsskap
Fyll på klipp
Logga ut

Fördjupningskurs i yoga

Fördjupa dig i yoga

För dig som yogat ett tag och nu vill fördjupa dina kunskaper om yogan och yogans plats i din vardag finns nu kursen yoga 2.0, där klassen byggs upp från gång till gång och ger dig möjlighet och förståelse för hur du kan fördjupa din praktik.

Här får du möjlighet att öka dina kunskaper om ett bredare urval av yogans positioner och hur de kan hjälpa dig i din praktik. Kursen tar vid där grundkursen slutar, men du behöver inte ha gått den kursen innan. Kursen går igenom linjering och placering för ett urval av de vanligaste poserna inom den fysiska yogan samt går in på några fler andningstekniker och filosofi.

Nästa kursstart: 4/3 2019

Tid: Måndagar 07.30-08.30
Pris: 1800 kr ( i priset ingår utöver yoga, inträde med eget skåp, dusch med sköna produkter och bastu. Handduk finns att hyra)
Kurs datum (6 tillfällen) 4/3, 11/3, 18/3, 25/3, 1/4, 8/4
Lärare: Therese Täckenström

 

Prova-på-erbjudande

För dig som inte provat vår yoga tidigare har vi ett förmånligt prova-på-erbjudande för endast 150 kr. Ring eller maila oss så bokar vi in dig!

  info@altromondoyoga.com  08 - 667 70 04