Företagsyoga

Yoga med företaget för en mer hälsosam personal på jobbet.

Yoga med företaget ger många fördelar. Man skapar en positiv, omtänksam och mer empatisk känsla mellan er som arbetar. Man ger förutsättningar för att ni ska få en bättre hälsa, få verktyg för att stressa ner, öka medvetenheten kring andning vilket ger fokus, klarhet och kreativitet samt att yoga ger en mer smidig, stark och flexibel kropp. Allt detta resulterar i en friskare personal och mindre sjukskrivningar.

Schema & Bokning

Hör av er till oss på info@altromondoyoga.com så kan vi i samråd mer er boka en enskild klass eller flera återkommande klasser som blir som en kurs där man utvecklas mer inom yoga. Pris varierar beroende på storlek på gruppen samt antal klasser.

Yoga i studion eller on location.

Det finns en stor fördel att komma ifrån sin arbetsplats för att yoga med företaget. Man får en neutral miljö att umgås och utvecklas i. Hos oss finns det fina omklädningsrum med sköna produkter och bastu samt lån av yogamatta, handduk och skåp med lås. De företag som yogat hos oss vittnar om en bättre sammanhållning, lugnare arbetsstämning och ökad kreativitet. Om ni inte kan komma ifrån kan vi även ordna så en yogalärare kommer till er.

Hör av er så vi tillsammans kan komma fram till en fin lösning för er och er personal.

Varmt välkomna önskar vi på Altromondoyoga!