Företagsyoga On location eller Online!

Yoga med företaget för en mer hälsosam personal på jobbet.

Yoga med företaget ger många fördelar. Man skapar en positiv, omtänksam och mer empatisk känsla mellan er som arbetar. Man ger förutsättningar för att ni ska få en bättre hälsa, få verktyg för att stressa ner, öka medvetenheten kring andning vilket ger fokus, klarhet och kreativitet samt att yoga ger en mer smidig, stark och flexibel kropp. Allt detta resulterar i en friskare personal och mindre sjukskrivningar.

De företag som yogat hos oss vittnar om en bättre sammanhållning, lugnare arbetsstämning och ökad kreativitet.

 

Yoga i några av våra fina studios, On location eller Online!

Det finns en fördel att komma ifrån sin arbetsplats för att yoga med företaget. Man får en neutral miljö att umgås och utvecklas i. På vår studio på Östermalm finns det fina omklädningsrum med sköna produkter och bastu samt lån av yogamatta och skåp med lås. På vår studio på Lidingö finns det fina omklädningsrum (ej duschar) samt lån av  yogamatta och skåp med lås.

Om ni inte kan komma ifrån er arbetsplats kan vi även ordna så en yogalärare kommer till er (inom tullarna).

Om ni som många andra under denna pandemi arbetar hemifrån kan ni få en lärare som ger er en Online yoga klass, detta har visat sig vara mycket uppskattat och ännu viktigare när jobbar hemma att få en välbebövlig paus för anding och rörelse.

Läs gärna mer här eller hör av er till oss så kan vi tillsammans kan komma fram till en fin lösning för er och er personal.

Varmt välkomna önskar vi på Altromondoyoga!

 

Bokning 

Maila till oss på info@altromondoyoga.com eller lidingo@altromondoyoga.com så kan vi i samråd mer er boka  eller arrangera en enskild klass eller flera återkommande klasser som blir som en kurs där man utvecklas mer inom yoga. Pris varierar beroende på antal klasser ni bokar, se nedan.

Pris på plats i våra studios eller On location

Pris för 1 tillfälle på grupp 3-12 personer: 3 500 kr plus 6% moms.

Pris för 5 tillfällen på grupp 3-12 personer: 15 750 kr plus 6% moms.

Pris för 10 tillfällen på grupp 3-12 personer: 31 500 kr plus 6% moms.

 

Pris Online

Från 3 000 kr plus 6% moms. Ges vid förfrågan beroende längd samt antal deltagare.