Kundaliniyoga

Glädje och snabba resultat

I kundaliniyogan använder vi mantran, andningstekniker och repeterande rörelser i ett tempo som är så högt och intensivt som du själv önskar.

“True freedom is living in the present moment, where the gratitude for what is exceeds the desire for what might be”.

Att vara människa innebär att vi måste hantera den ovisshet och de svårigheter som möter oss. Livet är fyllt av utmaningar som rubbar vår balans men våra liv är också fyllda med glädje, magi, frid och mening. Yoga och meditation hjälper oss att bli varse våra gåvor och ger oss verktyg att hålla fokus på det som sprider lycka och mening.

Yogan hjälper vårt andningssystem, cirkulationssystem, nervsystem och immunförsvaret. Den stärker muskler, ger mental balans, verkar lugnande och avslappnande.

Ordinarie tid för Kundaliniyoga är:

  • Onsdagar kl 17.15-18.30
  • Fredagar kl 09.30-11.00

Med vår onlinebokning kan du enkelt och smidigt planera och boka in dina yogalektioner. Kundaliniyoga kostar 250 kr, eller 1 klipp för dig som har klippkort. Som halv/helårs medlem har du full tillgång till den här [klassen/kursen] och behöver inte betala någonting.

Klippkort och medlemsskap kan du köpa online i vår butik.

Prova-på-erbjudande

För dig som inte provat vår yoga tidigare har vi ett förmånligt prova-på-erbjudande för endast 150 kr. Ring eller maila oss så bokar vi in dig!

  info@altromondoyoga.com  08 - 667 70 04