Medlem t.o.m: {{ currentMember.expires_on | date:'d MMM yyyy' }}   {{ currentMember.voucher_credits }} klipp kvar Skaffa klippkort och medlemsskap
Fyll på klipp
Logga ut

Meditation/Mantra

Mantra är ett ljud, ett ord eller en mening som upprepas om och om igen under meditation.

Ordet Mantra kommer ur roten Man som betyder sinne och Tra som ungefär befria, att meditera med hjälp av mantra innebär alltså att vi befriar sinnet. Syftet är att stilla sinnet genom att låta det arbeta med en enda sak. Den djupare meningen är att förstå, eller att förenas med filosofin som ligger bakom mantrat. Att skapa ljud ger också fantastiskt läkande och helande vibrationer i kroppens celler, som till stor del består av vätska och därför reagerar på vibrationer. Ofta tillskrivs även mantran psykologiska och spirituella egenskaper som tillkommer den som upprepar mantrat. Under dessa stunder får du en inblick i hur meditation med hjälp av mantra kan skapa harmoni och stillhet i sinnet för just dig.

Schema & Bokning

  • Fredagar kl 12.00-12.20

Klassen är helt kostnadsfri.

Klippkort och medlemsskap kan du köpa online i vår butik.

Prova-på-erbjudande

För dig som inte provat vår yoga tidigare har vi ett förmånligt prova-på-erbjudande för endast 150 kr. Ring eller maila oss så bokar vi in dig!

  info@altromondoyoga.com  08 - 667 70 04