Medlem t.o.m: {{ currentMember.expires_on | date:'d MMM yyyy' }}   {{ currentMember.voucher_credits }} klipp kvar Skaffa klippkort och medlemsskap
Fyll på klipp
Logga ut

Pranayama

Bättre andning, bättre livsflöde.

Översätts ofta som förlängning eller kontroll av livskraft och utgör en utav de grundläggande delarna i Hatha yoga traditionen. Klassen är uppbyggd med ett par förberedande reningsövningar följt utav andningstekniker och nedvarvning. Målet med pranayama är att lära sig bemästra andetaget dvs. kroppens flöden av prana/livskraft så att sinnet förmår att stillas och individen på sikt kan uppnå högre nivåer utav medvetenhet och koncentration. Klassen är sittande.

Schema & Bokning

Ordinare tid för Pranayama  är:

  • Fredagar kl 11.45-12.45

Med vår onlinebokning kan du enkelt och smidigt planera och boka in dina yogalektioner. [klassen/kursen] kostar 250 kr, eller 1 klipp för dig som har klippkort. Som medlem har du full tillgång till den här [klassen/kursen] och behöver inte betala någonting.

Klippkort och medlemsskap kan du köpa online i vår butik.

Prova-på-erbjudande

För dig som inte provat vår yoga tidigare har vi ett förmånligt prova-på-erbjudande för endast 150 kr. Ring eller maila oss så bokar vi in dig!

  info@altromondoyoga.com  08 - 667 70 04