Senioryoga

Senioryoga

Senioryoga är öppna klasser anpassad till dig som är senior, där vi använder enkla verktyg så som andning och mjuka rörelser för att öka flödet i kroppen och skapa mer närvaro.

Alla kan vara med på sina egna villkor och vår intention är att känna mer kraft, glädje och lugn, här och nu.

Vi fokuserar på balans, rörlighet i höfter och rygg, styrka samt inre fokus. De fysiska rörelserna knyts ihop med andningen för att stärka andningsfunktionen och förbättra cirkulationen.

Yoga har väldokumenterade hälsoeffekter och kan förebygga och rehabilitera skador. Vi ger oss tid att komma in i andningen och positionerna och varje klass består av andning, fysisk yoga med liggande, sittande och stående positioner samt avslutande vila. Ibland även någon enkel meditations-teknik

Bokning

OBS! För dig som är pensionär erbjuds 20% rabatt. Du behöver då köpa din klass i studion. Kontakta oss så hjälper vi dig!

Med vår onlinebokning kan du enkelt och smidigt planera och boka in dina yogalektioner. Klippkort och medlemsskap kan du köpa online i vår butik.

Prova-på-erbjudande

För dig som inte provat vår yoga tidigare har vi ett förmånligt prova-på-erbjudande för endast 150 kr. Ring eller maila oss så bokar vi in dig!

  info@altromondoyoga.com  08 - 667 70 04