Yoga med Altromondo och Fasta med Rebelly med lagom mycket mat

3 dagar med Rebelly x Altromondo

Yoga i kombination med Rebellys fasta hjälper dig att syresätta och rena kroppen, hålla fokus, rensa bort mentala blockeringar och negativa tankar samt stärka kroppen och ge ny välbehövlig energi. 

Rebelly erbjuder ett helhetskoncept för fasta där man äter. Varje dag bjuder på tre härliga mindre måltider i form av värmande soppor, sallader, buljonger, nötter och treats. 

Forskningen inom fasta och autofagi har nämligen visat att kroppen kan försättas i fasteläge och stanna där även om vi äter. Det är möjligt om du väljer rätt mat, i rätt mängd och under en begränsad del av dygnet - vilket är precis vad du gör under Rebellys fasta.

Genom yoga och meditation kan vi lättare komma i kontakt med våra känslor och hur dessa faktiskt påverkar vår kropp.

När vi under ett par dagar förändrar våra rutiner vad gäller mat, sömn osv får vi ett unikt tillfälle att släppa på stagnerad energi och uppleva en release.

Rebellys tredagars fasta är en metod för fasta som utan större ansträngning ger dig total vila och återhämtning i alla kroppens system.  Det är en sk modifierad fasta vilket innebär en viss mängd mat men bara under en begränsad del av dygnet. Precis lagom mycket för att försätta kroppen i faste-läge men ändå ge dig en behaglig mättnadskänsla.

Du får en påse per dag med en noga utvald meny för både bästa effekt och högsta välbefinnande. Maten är varsamt tillagad av ekologiska råvaror och kommer i form av soppor, buljonger, små sallader och sötsaker. Du blir även guidad av Rebelly med tips, pepp och råd.

Under dessa tre dagar får du delta på en yogaklass per dag på någon av 
Altromondoyogas studios med ett brett utbud med olika typer av yoga med erfarna lärare. En härlig bonus är de varma trägolven och de vackra miljöerna.

 
  • Datum: 30/1, 31/1 och 1/2
  • Plats: Grev Turegatan och/ eller Kyrkvägen 3 Lidingö
  • Pris: 1850 kr ( i priset ingår 3 matpåsar och 1 valfri yogaklass per dag)
  • Språk: Svenska