Vår Filosofi

“Altromondo” betyder en annan värld och symboliserar att mötet med yoga innebär just detta. Vi tror att med yogans vackra verktyg kan vi alla öppna oss och upptäcka vår inre, heliga värld.

På Altromondo välkomnar vi alla engagerade yogautövare för att tillsammans praktisera yoga för bättre hälsa och välbefinnande.

Vi gör vårt bästa på Altromondo för att hjälpa eleverna släppa vardagens brus och stress och kliva in i en annan värld. Våra studior är designade med avslappnande färger, uppvärmda trägolv, vackra kakel, härlig yogautrustning och närande produkter i våra dusch- och omklädningsrum. Allt för att erbjuda en plats där eleverna kan finna frid och ro, stimulans och avkoppling. Där vi kan känna oss som hemma, vara oss själva och släppa våra fasader. Där vi kan vara avslappnade, njuta, utvecklas och koppla av.

Vår vision är att våra studios ska vara en oas, en central plats där elever kan mötas och där nya relationer kan skapas, en sorts "gemenskap" - på sanskrit kallas det "Kula".

Vi erbjuder ett intressant och brett schema med erfarna lärare och yogaklasser i små grupper. Vi erbjuder också workshops, utbildningar och evenemang för att fördjupa vår studie och andliga praxis.

Vi erbjuder även yogaretreats både i Sverige och utomlands.

Vårt mål är att erbjuda en yogastudio där så många av oss som möjligt vågar närma sig denna andliga form av träning och upptäcka att den har fantastiska fördelar både för kropp och själ.

Min önskan är att alla vågar prova på yoga. Jag har ett eget citat: "Ju stelare vi är i kropp och sinne, desto mer värde får vi för de pengar och den tid vi lägger ner på att utöva yoga."

Min Mission:

Yoga blev för mig från början ett verktyg för läkning och välmående, både mentalt och fysiskt. När jag såg de fantastiska resultat jag själv och andra upplevde genom yogapraktik, väcktes en stark önskan att dela med mig av den här kunskapen. Efter flera års studier och arbete insåg jag behovet av en plats där dedikerade yogautövare kunde samlas för att praktisera och skapa gemenskap. Jag öppnade den första Altromondo yogastudion i Italien, som jag drev i sex år. Efter att ha återvänt till Stockholm 2012 letade jag i två år efter den perfekta platsen, tyst och centralt, och 2014 öppnade jag Altromondo på Grevturegatan. Ett par år senare öppnade vi även på Lidingö. Jag är djupt tacksam för vår växande gemenskap av kollegor, lärare och elever.

Åren med Covid var en prövning, men vi förstår vikten av att fortsätta vår praktik för hälsa och välmående, något som driver mig framåt.

Välkommen till Altromondo – en annan värld.

Jennie Liljefors, ägare och grundare.