Onlineyoga

Online inspelade klasser

Jennie Liljefors har skapat ett antal yogaklasser du nu kan ta del av online (se nedan). Dessa är till för att inspirera dig som är nybörjare, dig som är van yogi samt dig som vill använda yoga som ett komplement till annan träning. Målet med filmerna är att du skall få pröva, öva, njuta och utveckla din yogapraktik även om du inte kan ta dig till en yogastudio.

En röd tråd i filmerna är att fokus ligger på att hitta rätt linjering för kroppen och därmed har ordet ALIGN (engelska för linjering) använts för varje klass följt av ett ord som lyfter fram syftet med den. I programmet får du guidning hur du kan linjera kroppen för ett bättre energiflöde.

 

Live Streamade klasser

Vi sänder även Live Streamade klasser dagligen. Ta del av dessa här.

 

Mer filmer på Yogobe.com

Videor och vägledning online på Yogobe.com
Jennie Liljefors och flera av de yogalärare som håller klasser, kurser och workshops på Altromondo finns online på Yogobe – I dessa Corona-tider vill vi varmt tipsa om att bli medlem på Yogobe.com för att ge dig stöd och inspiration i din hemma-praktik och träning. För att hjälpa dig komma igång ger vi dig dina 40 första dagarna helt gratis. Enkelt och utan bindningstid.
Använd kampanjkod: omtankealtromondo när du skapar ditt konto!

Yoga när och var du vill med Jennie och fler av lärarna på Altromondo via Yogobe.com.