Yoga Östermalm

Mitt på Östermalm på Grevturegatan finner du vår yogastudio. En vacker och ombonad oas med vackra färger och varma trägolv. Här kan du koppla av, återhämta dig och ta en paus från vardagen. Vi har två yogasalar, en större och en lite mer intim. Vi erbjuder ett mycket brett utbud av yogaklasser med erfarna yogalärare.

Hos oss kan du låna yogamatta och andra redskap du kan behöva till din praktik. Vi har även vackra omklädningsrum med dusch och bastu med lyxiga ekologiska produkter samt låsbara skåp.

Vi bjuder på underbart gott te du kan njuta av i vår lilla lounge. Vi har en härligt butik med noga utvalda produkter så som kristaller, yoga kläder, smycken, hudvård, yogamattor, bolster och block.

Välkommen in!

Boka enkelt

Boka in dig på våra klasser, vi har Drop-in pris för 325kr och flera fördelaktiga medlemskap, bland annat vårt Autogiro medlemskap där du får tillgång till samtliga våra klasser och studios för endast 990kr per månad.

Om du inte redan är medlem kan du enkelt uppge dina uppgifter och skapa ett konto hos oss för att boka in dig på våra klasser eller på någon av våra kurser, workshops eller retreats.

v undefined. –

waiting animation