Konsulationer & Behandlingar

Altromondo Yoga erbjuder olika typer av konsultationer och behandlingar. Privatlektioner, Holistisk Hälsocoaching, Energy Healing, Reiki Healing och mer. Bläddra ner för information och bokning.

PT Yoga – Enskild eller i grupp

Personlig träning i yoga är ett fantastiskt verktyg för dig som vill bekanta dig med yoga eller utveckla din yogapraktik.

PT-yoga används också för terapeutiska ändamål. Många av oss bär på trauma, både fysiska och känslomässiga, som vi behöver bearbeta. Yoga är ett utmärkt verktyg för självläkning. Ibland räcker inte ord till för att bearbeta, då kan rörelser i kombination med samtal vara befriande.

Lärarna på Altromondo är fantastiska och har specifik kunskap inom olika områden. Nedan kan du hitta olika typer av fokusområden. Läraren kommer att planera klassen endast för dig och dina behov.

Healingyoga, Gravidyoga, Fördjupa din övning, Lär dig grunderna, Medicinsk yoga, Yoga för canceröverlevare och mycket mer.

PT-yoga erbjuds till enskilda eller som DUO, det vill säga två personer. Det är också möjligt att boka en PT-yogagrupp för speciella ändamål. Många idrottare använder PT-yoga för att förbättra sin fokus, koncentration och kapacitet. Planerar du en födelsedag, en avslappnande helgaktivitet eller kanske en rolig yogaklass för en brud/brudgum? Vi kan ordna det åt dig också! Vi har duschar och bastu i vårt Östermalm-anläggning som du kan använda efter klassen. Snacks och mat kan också ordnas.

Prata med vår personal eller skicka oss ett e-postmeddelande, så matchar vi en lärare och en plan baserad på dina önskemål. Priset för PT varierar beroende på läraren, datum och gruppens storlek.

Pris:

PT-Enskild från 1 500 kr, 10% rabatt för 5 sessioner.

PT-Duo från 1 800 kr, 10% rabatt för 10 sessioner.

PT-Grupp från 2 300 kr.

Betalning:

Betala på studion, via Swish eller faktura.

Bokning:

E-posta till inquiry@altromondoyoga.com för att boka!

Energy Healing

Energihealing är en värmande och lugnande form av healing där fokus ligger på att släppa gamla mönster och blockeringar som finns kvar i energikroppen och att förnya energiflödet. Det kan även hjälpa dig att minska stress och ångest och istället hitta frid och balans, vilket tillåter acceptans av det som är och hjälper oss att befria oss från det som inte hör hemma i vårt system. Gamla energier som lagrats inom oss och hindrar oss från att gå vidare kan släppas och tillåta oss att växa och hitta den inre styrkan och visdomen inom oss.

Sara utför healing utan beröring, det sker liggande eller sittande.

Pris:

60 minuter 1 100 kr

90 minuter 1 600 kr

Betalning:

Betala på studion, via Swish eller faktura.

Bokning:

E-posta till inquiry@altromondoyoga.com för att boka!

 

REIKI

Reiki är en energimedicin med rötter i japansk shamanism.

REI – UNIVERSELL

KI – ENERGI OCH LIVSKRAFT

Denna holistiska metod stöttar kroppens egen förmåga att läka på ett fysiskt, mentalt, känslomässigt och själsligt plan. Reiki tas emot genom att utövaren placerar händerna lätt på olika delar av kroppen, eller med händerna strax över olika delar av kroppen, medan du ligger ner i en ställning som är avslappnande och bekväm.

Reiki kan lugna nervsystemet,
lindra stress och ångest, stödja djup avslappning, återställa balans i kroppen och ge en känsla av mer närvaro och förankring i dig själv.

Pris:

60 minuter 880 kr

För mer information och bokning kontakta receptionen eller mejla lisette@altromondoyoga.com

 

 

 Breathwork med Reiki 

Breathwork är en uråldrig form av healing som har använts i många traditioner i tusentals år som ett verktyg för att nå ett djupare medvetandetillstånd och för att stödja sinne, kropp och själ i olika läkningsprocesser.
Transformational Breathwork, som vi jobbar med i denna session, är mycket kraftfull och stöttar kroppen genom att öka flödet av livsenergi, släppa känslomässiga blockeringar och skapa en känsla av balans och välbefinnande, den kan också stöta dig i att finna vila från det tänkande, analytiska sinnet och därmed lättare släppa negativa tankemönster och öppna upp för en djupare kontakt med kropp och själ. Breathwork kan föra in i ett medvetandetillstånd som hjälper till att stödja känslomässig frigörelse som kan leda till fysisk, känslomässig och andlig transformation.  Breathworken stöttas av mjuk och lugnande Reiki-energi och integreras i samtal kring vad som kommer upp för dig under sessionen.

Transformational Breathwork kan bl.a. lindra stress och ångest, lugna nervsystemet, ge dig en djupare förankring till kropp och själ, öka fokus, kreativitet och ge dig ny energi.

Pris:

75 minuter 1100 kr, 400 kr extra/person (max 4 deltagare totalt)

För mer information och bokning kontakta receptionen eller mejla lisette@altromondoyoga.com

 

Om Lisette 

Med en bakgrund i beteendevetenskap, med sociologi som huvudämne, har Lisette alltid haft ett
intresse för hur vi människor fungerar, och hur de miljöer och vi omges av påverkar oss. Efter studier i konst, inredning och design, har hon ägnat större delen av sitt liv åt att arbeta med inredning på olika sätt.

Lisettes intresse för österländska filosofier har varit en källa för inspiration i hennes arbete, såväl i hennes personliga liv, vilket ledde henne till yoga. I utövandet och studier av olika former av yoga och andra holistiska helande metoder, samt KBT (kognitiv beteendeterapi) har hennes passion för helande och att skapa vackra miljöer flätats samman i sessioner som stödjer välbefinnande, helande och transformation av sinne, kropp och själ .