Yoga Lidingö

Intill Lidingö Centrum finner du vår yogastudio Shala Stella. En vacker och ljus oas med ljuva färger och en yogastudio med varma trägolv. Här kan du koppla av, återhämta dig och ta en paus från vardagen. Vi erbjuder ett brett utbud av yogaklasser med erfarna yogalärare.

Hos oss kan du låna yogamatta och andra redskap du kan behöva till din praktik. Vi har även två vackra omklädningsrum med låsbara skåp. Vi har ingen dusch att tillgå på denna studio.

Vi bjuder på underbart gott te du kan njuta av i vår lilla lounge. Vi har en härligt butik med noga utvalda produkter så som kristaller, yoga kläder, smycken, hudvård, yogamattor, bolster och block.

Välkommen in!

Boka enkelt

Boka in dig på våra klasser, vi har Drop-in pris för 325 kr och flera fördelaktiga medlemskap, bland annat vårt Autogiro medlemskap där du får tillgång till samtliga våra klasser och studios för endast 990kr per månad.

Om du inte redan är medlem kan du enkelt uppge dina uppgifter och skapa ett konto hos oss för att boka in dig på våra klasser eller på någon av våra kurserworkshops eller retreats.

v undefined. –

waiting animation