Yogaresa till Fjällnäs i Sveriges orörda natur

Långhelg med yoga, spa, skidåkning och musik med Bo Sundström, Bo Kaspers sångare, på Fjällnäs högfjällshotell 16-19 Februari 2023!

Möt den sagolikt vackra midvintern med oss på Fjällnäs, 16-19 Februari 2023!Ta hand om dig själv, träffa nya vänner och njut av lugnet och stillheten på denna energigivande och avkopplande yogaresa där du får tillfälle att njuta av det du tycker om.

Fjällnäs, Sveriges äldsta fjällhotell, är en exklusiv fristad där man nära naturen upplever dess ständiga och dramatiska växlingar. Möt den orörda vildmarken precis utanför dörrtröskeln. Här är luften ren och du kan när som helst släcka din törst med vattnet från den klara fjällsjön. När Fjällnäs första besökare anlände för mer är 130 år sen lockade det rena, orörda och vackra – samma sak gäller än idag.

Yogan hålls i den vackra Aula Capella på hotellet. Där naturen och arkitekturen flyter ihop på ett magiskt sätt. 

Resan arrangeras i mindre grupp med Jennie Liljefors. Du ges möjlighet till  individuell vägledning och korrigering. Detta ger dig tillfälle att både lära känna din kropp och din själ bättre och därmed forma en egen praktik som passar just dig i din vardag.

 Resan passar både den som är nyare för yoga och den som vill fördjupa och utveckla sin praktik. 


Schema med preliminära tider

Torsdag 16/2                                      

 • 16.00 Välkomst Yoga
 • 17.30 Spa
 • 20.00 Middag

  Fredag 17/2 

  • 07.30 Morgon praktik      
  • 08.45 Frukost                                                              
  • 10.00- 11.15 Yoga praktik
  • Lunch (se alt nedan)
  • Fri tid för skidor
  • 16.00 Yinyoga                                                               
  • 17.30 - 18.30 Spa
  • 20.00 Middag                                              

  Lördag 18/2

  • 07.30 Morgon praktik      
  • 08.45  Frukost   
  • 10.00- 11.15 Yoga praktik
  • Lunch               
  • Fri tid för skidor och Spa 
  • 15.30 Yinyoga
  • 18.00 Konsert med Bo Sundström (Bo Kaspers sångare)                                          
  • 20.00 Middag     


  Söndag 19/2

  • 07.30 Morgon praktik
  • 08.45 Frukost
  • Utcheckning och Hemresa


  Program: 

  Morgon: Varje morgon börjar vi med en Sadhana, en klass med rörelser, andningsövningar och meditation. Att ta en stund för sig själv på morgonen är ett fantastiskt sätt att komma i kontakt med sin djupare intention om hur man vill leva sitt liv. 

  Frukost i Fjällnäs vackra matsal.

  Förmiddag: På förmiddagen utövar dynamisk yoga i Aula Capella.

  Lunch som ingår i hotellets pris är ett smörgåspaket att ta med sig på skidutflykten .Det gör man gör iordning själv vid frukosten och består av smörgåsar, frukt, russin o kexchoklad.

  OBS: Ni tar själva med er termos som vi fyller upp med önskad varm dryck vid frukosten.

   Fjällnäs serverar även. lunch i restaurangen varje dag mellan kl.12.00 och 14.00. Denna bokas då av er själva och kostar ca 150 kr person.

  Eftermiddag: På eftermiddagarna utövar vi yinyoga. Yinyoga är en mjukare form av yoga där man håller positionerna längre för att släppa på spänningar och stelhet. Man slappnar av och fokuserar på att finna cirkulation i bindväv och organ. 

  NYHET: På lördag kvällen kl 18.00 välkomnas vi till en unik och intim spelning med Bo Sundström som är sångare i Bo Kaspers Orkester. En röst, en gitarr och en sällsynt möjlighet att komma nära musiken och ta del av Bo Kaspers ikoniska sånger på ett avskalat sätt.

  Tid för Spa. (Pga restriktioner är spa tiden den som gäller i programmet).

  Kväll: På kvällarna avnjuter vi utsökta middagar på Hotell Fjällnäs restaurang som är känt för sin nordiska mat av fantastiska råvaror. 


  Längdskidor eller slalomskidor finns att hyra 10 min med bil från hotellet vid Hamra liftanläggning i Tänndalen (tänndalen.com) 

  Önskar man åka i de preparerade längdspåren i området löser man ett spårkort för detta i Fjällnäs reception och det kostar ca 115 kr för en dag och ca 225 kr för två dagar.

   

  Pris Yogakurs

  1000 kr rabatt- nytt pris 3500kr per person. I priset ingår: Morgon Sadhana, yogapraktik förmiddag och eftermiddag i Aula Capella. Doterras eteriska oljor vid varje praktik, Healing You journal.


  Pris boende

  Ni bokar själva era rum och hotell kostnaden ingår inte i priset för yogakursen. Läs mer om hotellet på www.fjallnas.se . Priser beroende på önskemål (se nedan). För att få det rum ni önskar bör man höra av sig så snart som möjligt. 

  För att boka ditt rum maila event@fjallnas.se eller på ring telefonnummer: 0684/ 230 30. Kontakt personer är Eva Ganell samt Malin Moen. Vid mailkontakt skriv “Altromondo 17-20 februari 2023” i ämnesraden. 


  Prisförslag boende/natt med helpension

  Standard enkelrum; 2 650 kr (1 pers)

  Standard dbl.rum; 4 400 kr ( 2 pers)

  Premium enkelrum; 2 985 kr ( 1 pers)

  Premium dbl.rum; 5 070 kr( 2 pers)

  Premium dbl.rum med loft: 5 600 kr (3 pers)


  Priserna inkluderar helpension, dvs boende, frukost, matsäckspaket till lunch, tre-rätters middag samt entré till Mii Gullo Spa 1 gång per dag.

  Skulle man vilja byta ut matsäckspaketet mot sittande lunch i restaurangen någon dag tillkommer ca 150 kr per person beroende på menyn.


  
Anmälan och vidare information 


  För vidare information, skicka ett mail till jennie@altromondoyoga.com 

  För anmälan till yoga kursen, 3500 kr, samt en garanterad plats klicka på 'BOOK NOW' nedan. 

  För att boka ert rum och betala förskottsbetalning på boendet maila till event@fjallnas.se 

  OBS: Ta med egen yogamatta och andra redskap du kan tänkas behöva till din praktik.