Yogaresa till magiska Kenya 16-23 November 2024


Informations träff: Den 11/3 kl. 20.00 på Lidingö studion (eller via Zoom) bjuder Jennie och Erica tillsammans med Waterlover Beach Resorts ägare Nadija Dyberg in till en kväll med information om och kring resan och platsen. Anmäl dig till träffen här, vill du delta via zoom vänligen maila oss jennie@altromondoyoga.com  

Välkommen att följa med för att njuta av en vecka fylld av yoga, underbara natur upplevelser, fantastiska bad, promenader på stranden och ljuvliga måltider i Kenyas vackra omgivningar på Waterlovers Beach Resort. 

Altromondos grundare Jennie Liljefors och Erica Elfving hälsar dig välkommen till denna exklusiva yoga resa, där varje del av hotellet är tillägnat endast vår grupp. Upptäck en gömd pärla av komfort och stillhet med högsta standard.

Under denna unika resa kommer du att kunna fördjupa dig i din fysiska och sinnliga yogapraktik med säker guidning och även  utforska en unik kombination av herbalism, örters helande kraft. 

Jennie kommer att guida dig genom dagliga yogaklasser och meditationer, samtidigt som Erica delar med sig av sin kunskap om naturliga växter och deras helande egenskaper. Detta ger dig en chans att fördjupa dig i både kroppsligt och andligt välmående på ett helt nytt sätt.

Du  kommer även ha gott om tid för avkoppling och reflektion i hotellets underbara miljö, vid stranden och havet, och  ha möjlighet att utforska den omgivande naturen och kulturen. 

Välkommen till en vecka av djupgående praktik och upplevelser på fantastiska Waterlovers Beach Resort.


Om Jennie och Erica:

Jennie Liljefors är yogalärare med över 20 års erfarenhet och grundare av Altromondoyoga. Under detta retreat delar hon sin långa erfarenhet och djupa kunskap för att skapa en harmonisk atmosfär där yogin får tillfälle att spira och utvecklas. 

Erica Elfving som har en bred och djup kunskap inom helande traditioner och växtkunskap, leder dig i att ansluta till moder jords förankrande energier och ger dig insikter för att vårda ditt välbefinnande på ett naturligt sätt.

Jennie och Erica har som kollegor och vänner under många år drivit Altromondoyoga tillsammans och under denna tid även haft sina personliga helande resor och utveckling som dom nu gärna vill dela med sig av.

Location och boende:

Waterlovers Beach Resort är en oas vid Indiska oceanen som ägs och drivs av två svenska kvinnor som Altromondo har nära kontakt med.

Waterlovers, en fridfull pärla, ligger inbäddad i Diani Beach, cirka 35 km söder om Mombasas internationella flygplats (MOI).

Diani Beach stoltserar med en fascinerande 25-kilometers lång sträcka av vit sandstrand, omgiven av kristallklart vatten och kokospalmers lummiga grönska. Det som utmärker denna plats  är den mjuka sanden och de lugna vattnet. Bara några hundra meter ut i havet finns det ett livligt korallrev med havssköldpaddor, delfiner och tropiska fiskar.

På denna långa vita sandstrand kan du ta sköna, meditativa promenader.

Detta kustnära paradis omges av frodiga gröna regnskogar med färgglada fåglar och de sällsynta Colombusaporna, som bara finns i denna östafrikanska region. 

I närheten väntar det vidsträckta Shimba Hills naturreservatet att upptäckas, bara en kort bilresa från Diani Beach.

Waterlovers är ett charmigt boutiquehotell känt för sin underbara och vänliga personal vackert beläget på de fantastiska vita sandstränderna.

Hotellet har även ett litet underbart spa som erbjuder flera avslappnande behandlingar.

Hotellet erbjuder åtta rymliga sviter, var och en med en privat veranda med havsutsikt, en villa med flera rum och en härlig takvåning. 

På hotellområdet finns en nybyggd yogashala, en infintypool i form av en sköldpadda, en strandrestaurang, en bar, en liten boutique och ett strandhus med kajaker man kan låna.

Hotellets restaurangen "Tides" serverar en blandning av internationell och lokal mat med färska, lokala ingredienser som man njuter av i en lugn atmosfär och en fantastik utsikt över Indiska oceanen.

Välkommen att uppleva en unik lyx, utsökt mat och skönhet på Waterlovers Beach Resort. Läs gärna mer om hotellet här.


Program:

16/11 

Incheckning. 

Vår retreat börjar på eftermiddagen den 16/11 med en Välkomstceremoni med örtinfusion och en grundande yogaklass följt av en härligt välkomstmiddag.

17-22/11

Morgonyoga / meditation

Frukost

Fri tid och lunch

Yoga

Middag

Kvällssamling

23/11

Morgonyoga / meditation och Avslutnings ceremoni

Frukost

Fri tid och Utcheckning / avresa


Pris:

22 500 SEK per person i delat dubbelrum. Priset inkluderar 7 nätter all inclusive, såsom boende, frukost, lunch, middag (exkl. drycker), vatten, eftermiddags te/kaffe, morgon- och kvällsyoga, örtkunskap.

Transport som flyg och flygplatstransfer ingår inte i detta pris och bokas separat.


Bokning:

För förfrågningar och för att boka din plats, kontakta jennie@altromondoyoga.com, och välj knappen "BOKA NU" nedan för att reservera och säkra din plats genom att betala en bokningsavgift på 3 500 SEK (ej återbetalningsbar, du kan dock överlåta din plats till någon annan om du får förhinder).

Den återstående summan betalas 60 dagar innan  ankomstdatum senast den 15/9,  betalningsanvisning får du via mail vid anmälan.

Vid anmälan får du mer information samt en "att tänka på lista".

Avbokningspolicy:

Vi förstår att planer kan ändras och strävar efter att vara transparenta i vår avbokningspolicy:

Avbokning 60 dagar eller mer före planerad ankomst: Den initiala bokningsavgiften på är ej återbetalningsbar.

Avbokning mellan 61 och 21 dagar före planerad ankomst: En avbokningsavgift på 75% av det totala bokningspriset kommer att tas ut.

Avbokning inom 20 dagar före planerad ankomst eller vid ankomst: Hela beloppet är ej återbetalningsbart.

Observera att den initiala bokningsavgiften inte är återbetalningsbar oavsett avbokningsdatum men du kan överlåta din plats till någon annan om du får förhinder.

Vi rekommenderar att överväga reseförsäkring för att skydda dig mot oförutsedda omständigheter som kan leda till avbokning.

Vi uppskattar din förståelse för dessa villkor och finns här för att assistera med eventuella frågor eller bekymmer du kan ha. Vi ser fram emot att ge dig en minnesvärd vistelse och hoppas att dina planer förblir oförändrade.


Flyg och Transport:

Waterlovers Beach Resort ligger på Diani Beach på Kenyas sydkust, 35 km från Mombasa International Airport och 10 minuter från Ukunda Airport med dagliga flygningar till och från Nairobi.

Teamet på Waterlovers rekommenderar att flyga till Nairobi International Airport (till exempel med Kenya Airways och Qatar Airways) och sedan ta ett transitflyg från Nairobi till Ukunda med Jambojet, www.jambojet.com.

Om du flyger från Stockholm kan vi rekommendera Kenya Airways:

15/11 12.55 från Arlanda, ankomst Nairobi 05.25, sedan flyg från Nairobi till Ukunda med Jambojet.

23/11 Flyg från Nairobi till Ukunda med Jambojet, sedan 23.50 från Nairobi, ankomst Stockholm 12.00.


Flygplatstransfer till hotellet:

Från Ukunda Airport tar det 10 minuter med taxi till hotellet. Max 4 personer kan dela taxi som kostar cirkla 30 USD.

Från Mombasa International Airport tar det 40 minuter med taxi till hotellet. Max 4 personer kan dela taxi som  kostar cirka 130 USD.

Waterlovers kan ordna flygplatstransfer efter begäran, meddela oss om du önskar transfer så organiserar vi det.